Belépés


Ajándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap » Katalógus » Újságok

Lydia

Cikk szám: Lydia2017/2
Ára: 2,15€
Címke: 
Újság

Ízelítő a tartalomból:

Ha kiürül a családi fészek (4. old.)

Sok olvasónk számára bizonyára nem ismeretlen Széchey Rita neve. Amellett, hogy szemorvosként dolgozik, a keresztény könyvpiacon lassan negyedszázada jelennek meg meséi, történetei, írásai. Magazinunknak 2003-ban adott interjút. Akkor három lányukkal az iskolásévek boldog-elfoglalt idejét élték. Mostanra férjével, Győri József gyermekorvossal kettesben maradtak: szeptember közepén harmadik lányuk is férjhez ment.

Rita, aki néhány éve gyors egymásutánban két óriás szívműtéten esett át, őszintén beszél házassági problémákról, lányaik kirepüléséről, – és arról a helyzetről, amikor egy örökletes betegség váratlanul beleszól a család életébe…

Drága kincs az igaz barát (8. old.) – Szabó Adrienn

„Nemrégiben édesanyám könnyebb orvosi műtéten esett át. Bíztam Istenben, bíztam az orvosban... A műtét reggelén minden rendben indult. Telve hittel, Isten kezére bíztam őt. Ahogy azonban telt az idő, ijesztő gondolataim támadtak. Éreztem, ahogy lassanként elfog a kétségbeesés, végül már nem tudtam visszatartani a könnyeimet.

Mi mást tehettem volna, írtam egyik barátomnak, hogy bajban vagyok, nem tudom elviselni a várakozás bizonytalanságát... Azonnal válaszolt, hosszú, bátorító üzenet érkezett tőle...”

Felülmúlja minden álmomat (12. old.) – Elizabeth Mittelstaedt

A Lydia magazin története...

„Hihetetlen! – gondoltam. – Ezek szerint Isten el akar indítani egy európai nőknek szóló folyóiratot – és engem választott rá, hogy létre hívjam. Hogyan lehetséges ez? Hiszen sem író nem vagyok, sem újságot nem szerkesztettem soha. A szívem viszont valósággal égett a bajban lévő nőkért. Úgy éreztem, ők a testvéreim. És ha Isten egy újságon keresztül akarja elérni őket – ki vagyok én, hogy erre nemet mondjak?”

Veled kezdődik élete szimfóniája (18. old.) – Pam Farrell és Doreen Hanna

Hogyan építhetünk bizalmas és harmonikus anya-lánya kapcsolatot?

Minden édesanya erőteljes hatással van lánya életére – akár jó, akár rossz példát mutat neki. Ezért nagyon hálás vagyok, hogy istenfélő édesanya nevelt fel. Ő úgy vezényelte az életemet, hogy az általa megadott ritmusra tudtam „táncolni”. Sokszor elmondott tanácsai most is visszhangzanak a szívemben: válaszd az egyenes utat! Légy része a megoldásnak! Addig keresd Istent, amíg meg nem találod! Anyám szavai és tettei mindig összhangban álltak egymással. Amikor nekifogok valaminek, még ma is fülemben cseng a hangja: „Meg tudod csinálni, lányom. Csináld meg jól!”

Aseneta – Az asszony, aki megbocsátott férje gyilkosának (26. old.)

Janin, a huszonkilenc éves fiatal nő mondja el történetét a Lydia olvasóinak... A kőkeményen ateista lány egyszer két fiatal hívő keresztény mellett utazott a repülőgépen. Alig néhány hónappal később úgy, ahogy volt, szivárványszínűre festett hajjal elment Berlinben egy istentiszteletre, és olvasni kezdte a Bibliát. Teljesen megváltozott az élete – minden területen.

Mai szentek – Nők a Bibliában: Eszter (32-35. old.)

Talán azt kérdezitek magatokban, kedves Olvasóink, hogyan is jutott eszünkbe, hogy új rovatunknak a „Mai szentek” címet adjuk. Ha elolvassátok a magazin 38. oldalán lévő írást, választ kaptok erre a kérdésre! Reméljük, következő lapszámainkba annyi történetet küldötök, hogy nem csupán ezt a rovatot lehet vele majd megtölteni, hanem jut belőle más oldalakra is!


Ajánljuk:

Kosár

0 Tétel 0,00€

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Top nézettség:

Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


http://www.magyarpozsony.hu/
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.Honlapunkat a websupport.sk tárhelyszolgáltatónál üzemeltetjük. Csak ajánlani tudjuk. :)
Hosting podľa vašich potrieb od WebSupport.sk

rybka.sk reklámjai: