BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap

Magvető Polgári Társulás

Polgári Társulásunk egyik fő célja, hogy terjessze Jézus Krisztus evangéliumát keresztyén könyvkiadás támogatásával és ajándékozással. Ha szeretné ezt a tevékenységünket támogatni adója 2%-nak felajánlásával, kérem töltse le a mellékletben található nyomtatványt. Előre is köszönjük a segítségét.

Szükséges adatok a 2% leadásához:
Obchodné meno alebo názov: Občianske združenie Rozsievač - Magvető Polgári Társulás
Sídlo: Hlavné nám. 20; 93601 Šahy
Právna forma: Združenie
IČO: 37969595

Nyomtatványok az oldal alján letölthetőek. Ez évtől már csak a kiadott formanyomtatványokat lehet használni...

Jelenleg 4 lehetőség van a segítségnyújtásra:

a) Ránk bízza az adó 2%-nak felhasználását. Ez esetben a letöltött nyomtatvány leadása után nincs más teendője. (Ebben az esetben mi döntjük el az adomány felhasználásának módját, pl. ingyenes Biblia küldése azoknak akik kérik, nagycsaládosok, szociálisan rászorulók segítése, Vetés és Aratás terjesztése, nagyobb kínálat a +1 könyv menüpontban stb.)

b) Konkrét célra szeretne gyűjteni. (Pl. egyházmegyei bibliaversenyek, szavalóversenyek ajándékainak biztosítása; egyházközségük könyvtárának gyarapítása; iskolájuk / óvodájuk könyvtárának gyarapítása stb.) Ez esetben mivel nincs módunkban ellenőrizni a támogatás összegét és a nyomtatvány leadását megkérjük, hogy az igazolással együtt (Potvrdenie o zaplatení dane) küldje el a fénymásolatot a címünkre (vagy beszkennelve email címünkre), az adott cél megnevezésével. A nyomtatványon szerepelnie kell az adóhivatal pecsétjének és aláírásnak. Az adományból 10% kezelési költséget vonunk le a Polgári Társulás fenntartásához. Az adományokat az adott év augusztusától lehet kérni. Teljes mértékben Önre van bízva az adományok kiválasztása, a magveto.sk oldalról.

c) További céljainkra szeretne támogatást adni. Ebben az esetben is a b pontban leírtak szerint kell eljárni. Polgári társulásunk további céljai:
- Nyári táborok szervezése/támogatása a szociálisan hátrányos helyzetű családok gyermekeinek és fiataljainak.
- Közösségi és kulturális alkalmak rendezése szociálisan hátrányos helyzetben lévő gyermekek és fiatalok részére.
- Hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok betagolásának segítése.

d) Amennyiben támogatni szeretné szolgálatunkat adományát számlaszámunkra is elküldheti: SK53 0900 0000 0050 7981 0673

Postázási címünk:
Magvető Polgári Társulás
Izsmán Jónás
Zs. Móricza 2168/4
936 01 Šahy

"Tudjuk pedig, hogy aki szűken vet, szűken is arat, és aki bőven vet, bőven is arat.

7 Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében, ne kedvetlenül vagy kényszerűségből, mert „a jókedvű adakozót szereti Isten”. 8 Istennek pedig van hatalma arra, hogy minden kegyelmét kiárassza rátok, hogy mindenütt mindenkor minden szükségessel rendelkezzetek, és bőségetekből jusson minden jó cselekedetre. 9 Amint meg van írva: „Bőkezűen osztott a szegényeknek, igazsága megmarad örökké.” 10 Aki pedig magot ad a magvetőnek, és eledelül kenyeret, megadja és megsokasítja vetőmagotokat, és megszaporítja igazságotok gyümölcsét. 11 Így mindenben meggazdagodtok a teljes tisztaszívűségre, amely általunk hálaadást szül Isten iránt. 12 Mert ez az Isten előtti szolgálat nemcsak enyhít a szentek nyomorúságán, hanem sokakat hálaadásra is indít Isten iránt. 13 Mert e szolgálat eredményességéért dicsőítik majd Istent, azért az engedelmességért, amellyel Krisztus evangéliumáról vallást tesztek, és azért a jószívűségetekért, amely irántunk és mindenki iránt megnyilvánul. 14 Ők könyörögnek is értetek, és vágyódnak utánatok, mivel Isten jósága bőven kiáradt rátok. 15 Hála legyen Istennek kimondhatatlan ajándékáért!” 2 Korintus 9,6-15


Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Ajánljuk:

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Top nézettség:

Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.Honlapunkat a websupport.sk tárhelyszolgáltatónál üzemeltetjük. Csak ajánlani tudjuk. :)
Hosting podľa vašich potrieb od WebSupport.sk

rybka.sk reklámjai: